TORBEN VILLEKJÆR

Iværksætter og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Torben Bohnhardt holder tankevækkende foredrag om vejen fra et hårdt rockermiljø præget af kriminalitet til livet som iværksætter og vejleder for andre mennesker, der befinder sig på kanten.

Rockermiljøet og den kriminelle verden var en fast del af Torbens liv, indtil han som 30-årig valgte at lægge det bag sig. Som en vej ud af det barske miljø valgte Torben at uddanne sig og holde foredrag om sit tidligere liv som rocker.

Efter afsoning af en fængselsdom kom Torbens involvering i rockermiljøet til en brat afslutning. Med erfaringerne fra det barske liv i frisk erindring skulle Torben finde en ny identitet. Han sprang ud i det uvisse og startede op som NPL-udlært terapeut i det projekt, som i dag er kendt under navnet HeadON.

Torben Bohnhardt er netop aktuel med en ny, anmedlerrost bog CTRL+ALT+DELETE, der er forfattet sammen med forfatter, Lene Rohde. Bogen kan købes her. 

Foredrag

Send forespørgsel

FRA ROCKER TIL IVÆRKSÆTTER

Foredraget handler om en utraditionel måde at blive ivæksætter på og henvender sig til skoleseminarer og erhvervslivet.

Der lægges i foredraget ud med en kort introduktion til Torbens start og avancement i Aarhus rockerkredse i 90'erne og 00'erne. Herefter fortæller Torben om det kritiske exit fra miljøet og opstarten som social iværksætter og ikke mindst som nyt menneske. Udviklingen fra hang-around til fuldgyldigt rockermedlem og herfra avancering i graderne kan i høj grad sammenlignes med et aggressivt og hurtigt voksende erhvervsmiljø. Et miljø, hvor grænsen mellem venner og fjender er hårfin, og hvor politiske beslutninger fra den topstyrede virksomhed kan have store personlige konsekvenser.

Torben fortæller om en rejse fra kriminaliteten over i det sociale iværksætteri. Om nødvendigheden i at ville hjælpe sig selv, før man hjælper andre. Om vejen til at skabe sig et nyt liv som en atypisk iværksætter, og hvordan man kan hjælpe andre, selvom man har en unik baggrund - og er tatoveret fra top til tå.

Derudover hander foredraget om Torbens selvindsigt i, hvordan han selv ser på andre mennesker, og hvor stor betydning vores identitet har for os.

Foredraget varer ca. to timer, og Torben garanterer, at han giver jer noget at tænke over!