BØRNEBANDITTERNE

Musik, motorik og læring for børn 6-12 år

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Musikerne består af Børnebanditterne; Mads Stephansen (trommer/kor), Luise Føns (vokal/perkussion), Morten Overgaard Larsen (guitar/kor) og Anders Haaber (klaver/bas/kor). Sammen har de turneret på skoler i hele landet til stor glæde for elever, forældre og lærere.

Koncerterne er bygget op omkring principperne kultur med børn og deltagelseskultur med et læringsperspektiv, hvilket bandet ikke går på kompromis med. Musikgenren er bred og skrevet af Børnebanditterne selv, der alle er profesionelle og rutinerede musikere udannet fra konservatotiet m.v. 

 

Foredrag

Send forespørgsel

BØRNEBANDITTERNE JORDEN RUNDT

Hvor kommer sambaen fra? Hvordan er musikken i Kina? Har Danmark sin egen musikgenre? Børnebanditterne har skrevet 8 børnevenlige sange, der hver repræsenterer et lands musikkultur. På denne jordomrejse åbner vi ørerne for verdens mest markante musikgenrer, når vi rejser fra land til land og undersøger både musikken og landefakta akkompagneret af en billedserie fra hvert land vist på lærred

Vi skal til karneval i Rio, se solen stå op i Egypten, danse folkedans i Danmark og meget mere. Kom hjem fra denne jordomrejse med følelsen af, at musikken i verden er mangfoldig, som os mennesker.

Ekstra miniworkshop kan tilkøbes. For yderligere oplysninger noteres dette i forespørgslen.