JOOST ALEXANDER

Kommunikationstræner, skuespiller, proceskonsulent, instruktør og flamencosanger

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Joost Alexander har en baggrund ved Cantible 2, egnsteatret i Vordingborg, tilknyttet som uddannet skuespiller, underviser, træner og instruktør. Siden har han uddannet sig til udviklings- og proceskonsulent fra Artbizz og DISPUK og lever i dag som kommunikationstræner, kursusleder og foredragsholder.

Som kursusleder har Joost Alexander med stor succes inspireret ledere og medarbejdere i deres personlige kommunikation siden 2002.

Med passion for potentialet i det enkelte menneske har han udviklet træningskoncepter, der i høj grad involverer den enkelte deltager. Joost har arbejdet med alle organisationsniveauer, fra topledere til produktionsmedarbejdere og med alle former for personlig kommunikation; præsentationsteknik, mødeledelse, sagsbehandling, kundepleje, patientkontakt eller voldsafværgelse.

Joost Alexanders erfaring er stor og hans lange kunderække involverer bl.a. kurser for DSB, KL, Top-Toy, NaturErhvervstyrelsen, Mazda m.fl.

Alle oplæg tilpasses den enkelte virksomhed.

Foredrag

Send forespørgsel

WORKSHOP: KROPSSPROG - FYSISK INTELLIGENS 1

I workshoppen prøver vi på eget legeme, hvor meget kontrol vi har med vores krop som kommunikationsinstrument. Det handler om, at kunne mærke sig selv og reagere hensigtsmæssigt i pressede situationer. Vi forstærker følelsen af selvbestemmelse ved at bruge kroppen som et sted, hvor vi kan føle os hjemme, når presset på arbejde stiger os til hovedet.

Varighed: 1½ time

Send forespørgsel

WORKSHOP: KROPSSPROG FYSISK INTELLIGENS 2

Fysisk intelligens 1 udvides med et foredrag om hvordan kropssprog bliver til, og hvad det betyder at udvikle bevidst kropssprog. Særdeles målrettet pædagoger og lærere der ønsker at hjælpe børn med deres kropssprog. Vi arbejder med, hvad kropssprog betyder for, hvordan et team fungerer med afsæt i deltagernes hverdagsoplevelser.

Varighed: 3 timer