RUNE STRØM

Foredragsholder, forfatter og kommunikationsekspert

Rune Strøm er en rutineret og skarp formidler indenfor kommunikation og konflikthåndtering. Han formår på en underholdende og medrivende måde at kombinere faglige emner med egne personlige erfaringer. Du går fra Runes foredrag med konkrete værktøjer til at håndtere hverdagens kommunikation og konflikter.

Selv den bagerste række i salen er 100 procent til stede, når Rune Strøm holder foredrag. Du kommer gennem hele følelsesregisteret og går derfra med ømme lattermuskler og masser af stof til eftertanke. Rune er ikke bange for at udstille egne mangler og fejltrin for at skabe forståelse og motivation blandt deltagerne. Til stor fornøjelse anvender han personlige historier, som alle kan genkende fra hverdagen.

I dag er Rune Strøm kommunikationsekspert og internationalt certificeret Master practioner i mediation. Rune tilbyder foredrag, kurser og workshops indenfor emnerne kommunikation og konflikthåndtering for skoler, institutioner, virksomheder, foreninger m.fl. - både i det private og det offentlige.

Rune har en baggrund som specialpædagog og har efterfølgende videreuddannet sig som coach og professionel mediator i skoleverdenen. Derudover har han i en årrække arbejdet som ledelsesrepræsentant og tillidsmand og har i kraft af disse to titler prøvet at sidde på begge sider af bordet. Rune var i 2013 aktuel i DRs Danskernes Akademi, hvor han deltog som ekspert og foredragsholder i en række udsendelser om trivsel og indlæring.

Rune er også forfatter til bogen Så tal dog pænt for helvede (2013). Læringseksperten Svend Erik Schmidt skriver i bogens forord:

Hvad enten du læser denne bog som forælder, medarbejder eller som menneske, giver bogen dig en fantastisk mulighed for at tilegne dig konkrete og tidssvarende kommunikationsredskaber.

Runes foredrag udbydes også som halv- og heldagskurser. Oplægene kan tilpasses rene medarbejdergrupper, ledergrupper og blandede grupper.

DEN GODE ARBEJDSPLADS

Dette humoristiske og lærerige foredrag giver altid topkarakterer og positive tilbagemeldinger. Rune giver deltagerne indsigt i de mekanismer, der styrker kommunikationen, trivslen og forståelsen på en arbejdsplads. Med effektive redskaber til at forstå den gode kommunikation, styrkes deltagernes evne til at forstå kollegaerne, hvilket minimerer risikoen for fremtidige konflikter markant.

Redskaberne er konkrete og håndgribelige og lige til at tage i brug i en udfordrende og hektisk dagligdag. En dagligdag, hvor vi som kollegaer, medarbejdere og ledere har brug for at se hinanden som medspillere.

Foredraget giver en fælles indsigt, som deltagerne kan bygge videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin og åbenbaringer, der helt sikkert vil styrke personalet.

KONSTRUKTIV KOMMUNIKATION OG KONFLIKTHÅNDTERING

Med dette foredrag får I en positiv - og ikke mindst effektiv - tilgang til kommunikation og konflikthåndtering i hverdagen. Med udgangspunkt i vellykket og gennemtestet praksiserfaring og et solidt teoretisk grundlag giver Rune Strøm redskaber til at håndtere hverdagens kommunikation og konflikter i personalegruppen. Redskaberne er håndgribelige og lige til at benytte i en hverdag, hvor kollegaer og ledere skal se hinanden som medspillere frem for modspillere.

Med foredraget følger en masse grin, alvor, et indblik i kommunikationens enorme kraft og ikke mindst en indsigt, der kan bygges videre på.

SÅ TAL DOG PÆNT FOR HELVEDE!

Foredraget giver deltagerne en fantastisk mulighed for at tilegne sig konkrete og håndgribelige kommunikationsredskaber. Det giver ikke bare redskaber til at styrke kommunikationen med børn og unge, men også brugbar indsigt i metoder til at forebygge og håndtere de konfliktsituationer, som børn og unge ofte havner i.

Rune tager i foredraget udgangspunkt i sin bog Så tal dog pænt for helvede (2013), som er skrevet på baggrund af Runes uddannelse som pædagog fra socialpædagogisk seminarium og hans efterfølgende arbejde som leder, mediater, tillidsmand og AKT-vejleder.

Foredraget henvender sig til forældregrupper såvel som pædagoger, lærere og andre, der arbejder med børn og unge.