LARS BOM

Skuespiller og foredragsholder
Lars Bom er en kendt og folkekær skuespiller i Danmark med roller i nogle af de mest populære serier gennem tiden. Lars er i dag yderst aktiv i kampen mod mobning, og holder ligeledes foredrag om motivation, træning og succes.

Lars Bom er uddannet skuespiller på Statens Teaterskole i 1985, og har medvirket i diverse film, TV-serier og teaterstykker. Han vandt en Fantafestival award for Bedste Skuespiller i 1999 for sin rolle i Skyggen. 

Lars er bedst kendt for sin rolle i TV-serien Strisser på Samsø, børnefilmen Klatretøsen og det danske politidrama Rejseholdet. Lars blev desuden en af Danmarks mest kendte stemmer, da han spillede Bamse i Bamses Billedbog fra 1992-1997.

Udover skuespil er Lars Bom en ivrig fortaler for antimobning, og kommer i sit foredrag om mobning med en analyse og en værktøjskasse til en proces, hvor man sammen kan forandre og forhindre mobning i hverdagen gennem indsigt.

Lars holder desuden foredrag om motion, motivation og succes. 

Foredrag

Send forespørgsel

ANTIMOBNING OG GRØN ADFÆRD

Lars Bom har siden 1999 arbejdet med antimobning på skoler, aftenskoler, fagbevægelser, i virksomheder m.m. I foredraget forsøger Lars efter bedste evne at være en stemme i indsatsen mod mobning og for indsatsen til et bedre samvær mennesker imellem. Hertil stiller Lars sig selv og andre en række spørgsmål: Hvordan oplevede han selv mobning? Mobber Bamse Kylling? Hvorfor er Drengene fra Angora antimobbere? Hvad gør mobning ved din personlighed? Hvad gør skoler og arbejdspladser for at blive antimobbere? Hvordan reagerer et mobbeoffer? Hvordan kan man gøre op med offerrollen? Hvad er en mobber? Hvorfor er der mobbere? Hvordan kan vi hjælpe hinanden til effektivt at skabe en åben, varm og glædesfyldt skole eller arbejdsplads, hvor værdigheden er i top? Hvordan bliver vi bedre til at kommunikere? Er der tabuer og konfliktskyhed i den danske kultur? Hvad gør ensomhed ved dig? Hvad betyder fysisk berøring for mennesker? Hvilke børn lever i dag og med hvilke udfordringer? Analoge som digitale. Og sidst, men ikke mindst: Hvad er grøn adfærd? 

Du/I kan selv skrive videre på listen af spørgsmål, der måtte dukke op. Den bedste vej til et liv uden mobning sker gennem optimal indsigt i dit barn, i dig selv og i skolen eller din arbejdsplads. Lars bidrager med en analyse og en værktøjskasse til en proces, hvor vi sammen kan forandre vores egen og vores børns hverdag - hver dag. Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og debattere.

Send forespørgsel

ELSK FIASKOEN - SÅ FÅR DU SUCCES

Hvordan lærer man ikke at være bange for at fejle? Hvor bevidst er du om de signaler, du sender ud? Er du den stille type? Eller er du den, der dominerer snakken? Hvordan påvirker din stemme og kropssproget din personlighed? Hvordan undgår du at komme op og skændes med andre? Hvordan bliver man glad for sin krop? Er du ærlig og reel overfor dig selv? Hvordan optimerer du din kommunikation og dit kropssprog i forhold til andre mennesker? Er du interesseret i andres succes eller kun din egen? Hvordan påvirker konkurrencekulturen dig? 

Med udgangspunkt i adfærdsbevidsthed, kropslig forståelse og filosofi, vil Lars Bom komme med et oplæg til debat om, hvorfor fejlbarlighed er så vigtigt et tema for mennesket, og hvilken indflydelse det har på os i hverdagen.