JOHNY GAMMELGAARD

Foredragsholder og coach med hjernen på hjernen!

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Den vejer det samme som en bærbar computer, og sammenligningen er ikke helt forkert: Vores hjerne er styresystemet, hukommelsen og processoren, som får det hele til at fungere. Og ganske som computeren kan hjernen ind i mellem gå på standby, hvis du ikke bruger den i et stykke tid, eller hvis vi belaster den for meget!

Neuro-pædagog og foredragsholder Johny Gammelgaard har en formidabel evne til at gøre det mest komplekse af alle menneskelige organer forståeligt og håndgribeligt. 
Hans undervisning og foredrag om hjernen som det menneskelige styresystem giver masser af inspiration og ny forståelse og ikke mindst praktisk indsigt i, hvordan man kan anvende viden om hjernen til at forstå sig selv og sine omgivelser bedre. 

Johny Gammelgaard har særligt fokus på hverdagens hjerne; den, vi bruger, når vi køber ind, er på arbejde, har konflikter eller bliver forelskede. Jo bedre, vi forstår hjernen og den afgørende indflydelse, hjernen har på vores humør, kreativitet, indlæringsevne og sociale relationer, desto bedre kan vi bruge den indsigt til at sætte vores bedste hjerne i spil. Både når vi skal lære nyt og udvikle os, men også til at håndtere konflikter eller træffe vanskelige beslutninger. 

Johny Gammelgaard har undervist og holdt foredrag om hjernen siden 2010. Han er uddannet købmand, pædagog, coach og neuro-pædagog; har ti års ledererfaring fra det offentlige og giver en enkel og underholdende indføring i hjernes kredsløb, mekanismer og biologien inde bagved.

Hjernen er under pres på daglig basis. Få indblik i, hvad det pres gør ved den og hvad den så gør ved dig!
 

Foredrag

Send forespørgsel

HVERDAGSHJERNEN - FRA STAND BY TIL GNISTER

De fleste af os har oplevet at have en dag på arbejdspladsen, hvor det er rygraden, der trækker læsset:
Det er dage, hvor man har tankerne et andet sted eller bare ikke får stemplet ind mentalt. 
Men: Sådan behøver det ikke være. Dage, hvor inspirationen holder fri, er i virkeligheden dage, hvor man ikke bruger de muligheder, man har. 


Med Hverdagshjernen fra standby til gnister! får du redskaber til at skabe flere gode dage, hvor du forstår det der skal håndteres, inklusive dig selv. 
Hver dag møder vi i udgangspunktet op med den samme faglighed, viden, begavelse og kompetence. Vi har den samme hjerne med hver dag, men det er forskelligt, hvornår vi bruger den! 
Foredraget giver et solidt og praktisk indblik i hverdagshjernen. Det er den, du har med i Netto, i bad og i toget. Og det er den, du har med på arbejde også de dage, hvor man er sikker på, man har glemt den derhjemme. 


Du får en forståelse af hjernens principper og de hormoner, der leger med. Du bliver mere bevidst om hjernen og resten af din biologi, og du får indsigt i, hvordan du også i en travl hverdag kan inddrage hjernen positivt til aflastning og gavn. Du får viden om, hvordan din hjerne kan hjælpe dig med at komme i trim og trivsel og om, hvordan manglende opmærksomhed på hjernen kan føre til konflikt og ubalance. 

Oplægget er målrettet pædagoger og skolelærere, men har også budt på ahaoplevelser for ledere og medarbejdere i det private.

Send forespørgsel

SPÆND HJELMEN... OP!

Drømmer du om at præstere lidt bedre? Til eksamen, på jobbet, til træning, i parforholdet?
Der er masser af områder, hvor vi godt kunne ønske, det hele var lidt bedre. Hvor vi lige skal spænde hjelmen og give den en ekstra skalle.
Foredraget Spænd hjelmen op! fokuserer på, hvordan du kan præstere bedre ved at give dine pandelapper en timeout.


Det er nemlig med en hjerne i balance, du bedst går ind til eksamensbordet, chefen, kampen og kæresten. Det handler om at have hjernen på din side! 
Det er lettere sagt end gjort. Når vi skal præstere, sætter stresshormonerne ind og lægger en jernring om pandelapperne. Vi lukker ned for en hel masse af de gode tanker og kreative ideer, netop når det er kreativitet og iderigdom, vi skal levere.
Foredraget giver redskaber til at løsne grebet. Du får indsigt i, hvordan du kan gøre din hjerne mest funktionel, når du har mest brug for det. Du får en forståelse af, hvordan din hjerne virker, og hvordan du kan hjælpe din hjerne til at være en samarbejdspartner, der kan tænke klart og reflektere også under pres. 
Foredraget er målrettet alle, der ønsker at præstere bedre eller føle sig mere trygge i de situationer, hvor der er krævet en ekstra indsats af dem.