CECILIE GREDAL

Ledelsesrådgiver, foredragsholder og idealbryder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Vejen til den grundglade og karismagiske fremfærd, som skaber fantastiske resultater, starter med, at fremkalde identiteten og styrke fundamentet. Cecilie Gredal betegner sig selv som idealbryder og det er netop, hvad hendes foredrag handler om.

Cecilie er oprindelig uddannet lærer, har 10 års ledelseserfaring i skoleverdenen, og har sideløbende haft flere forskellige tillidshverv og bestyrelsesposter. 

I 2015 stiftede hun firma i eget navn og har specialiseret sig i at facilitere livs- og kulturtransformationer, der får ledere, såvel individuelt som i grupper og teams, til at ændre mindset, udvikle et stærkt personligt lederskab og udfolde deres fulde potentiale og styrke som glade og langtidsholdbare!

Cecilie har selv gået vejen fra ydre succes, stresskollaps, til i dag at uddanne ledere i menneskelig forandringsfacilitering, holde foredrag, kurser, workshops og lederudviklingsforløb, hendes gennemprøvede og effektfulde metode bygger på erfaring, forskning og livsforandrende resultater. Den er simpel og umiddelbart efter foredraget, er du klar til at tage de første skridt.

Foredrag

Send forespørgsel

BLIV GRUNDGLAD OG KARISMAGISK I DIT LIV OG LEDERSKAB

Hvad er idealfælden og hvorfor er den farlig for dit liv og din karriere? 

Cecilie Gredal spidder, med udgangspunkt i sin egen historie, dine handlemønstre, udfordrer din og kulturens forståelse af, hvad der er det rigtige at gøre og forklarer, hvorfor det alt sammen står i vejen for din succes som menneske og som leder. Der er nemlig en anden vej til succes og netop den vej vil give dig følelsen af glæde og frihed og en styrkelse af dit personlige lederskab.

Efter foredraget ved I: 

  • Hvorfor I havner i jeres Idealfælder
  • Hvorfor der er rigtig meget, af det I gør, der ikke virker  forhold til at give jer en større oplevelse af lethed og tilfredsstillese og bedre resultater
  • Hvorfor I aldrig vil kunne løse det ved at fortsætte på denne måde og hvorfor det ikke hjælper at sætte farten op
  • Hvor I til gengæld skal sætte ind, så det VIRKER og I i stedet kommer til at skabe det liv og lederskab, som I drømmer om privat og professionelt som genererer overskud og fantastiske resultater
  • Hvordan I styrker jeres personlige lederskab og evne til at lede opad, nedad og udad
Send forespørgsel

KNOKLERI- OG TALENTREVOLUTIONEN

Frisæt det kreative potentiale

Vi er verdens lykkeligste folk. Samtidigt har vi verdens hurtigst voksende stress, angst og depressionskurve... Det er muligt at ændre dette paradoks, hvis vi gør op med Idealfælden og ændrer vores måde at forstå os selv og hinanden på.  

Efter foredraget ved I: 

  • Hvorfor at det er en misforståelse, at det skal være hårdt for at være godt, og hvad alternativet er
  • Hvordan I finder og værdisætter jeres intutive talenter  
  • Hvordan I skaber den grundglade kultur, der generer fantastiske resultater lettere
  • Hvad det vil betyde og hvordan I udvikler jer fra et låst mindset til et lærende få første vigtige skridt.